.

כמעט שם! אנא מלא את הטופס לגישה מידית!

מלא את הטופס ותוכל להתחיל מיד!

תוך שעתיים וחצי אני הולכת להכין יחד איתך אוכל לשבוע שלם, על מנת שלא תצטרכי להתעסק עם בישולים כל השבוע 

3 סדנאות בישול שצילמתי במטבח שלי,
(כל אחת מהן באורך של שעתיים וחצי)
במיוחד לנשים עסוקות שנמאס להן לבזבז זמן לעמוד במטבח כל יום, או לחשוב מה הן צריכות לבשל היום לילדים ולמשפחה

המטרה:

לתקתק יחד את כל ארוחות הצהרים שלך לשבוע

בלי להתפשר על איכות

בלי להתפשר על בריאות

ובלי להתפשר על הטעם.

הי יקרה,

אם את כמוני, אז אני יודעת מה עובר עלייך.

אנחנו רוצות להספיק הכל.

יש לנו גם קריירה ועסק שאנחנו רוצות לקדם, גם משפחה, ילדים וזוגיות שאנחנו רוצות לטפח, ואין לנו כח וחשק לעמוד ו״לבזבז״ זמן במטבח, כשאנחנו יכולות לעשות בזמן הזה דברים אחרים.

ומצד שני, ממש חשוב לנו שיהיה אוכל שאנחנו הכנו, אוכל טעים, בריא, מגוון, ולא להתפשר על מסעדות או אוכל מוכן.

ומעבר להכנה - רק להתחיל לחשוב על רעיונות מה נכין היום לצהרים, יכול לייאש.

איזה כיף היה יכול להיות אם היית סוגרת את כל הבישולים בשעתיים וחצי ביום אחד בשבוע.

זה בדיוק מה שאני עושה עם הארוחות למשפחה .

אני מרכזת את כל הבישולים שלי לפעם אחת, ומכינה את כל האוכל לשבוע/שבועיים הקרובים.

 

מזמינה אותך להכין יחד איתי את כל הארוחות לכל השבוע, במטבח שלך

אם בא לך מקרר מלא בארוחות ממש טעימות, בריאות, מגוונות שיהיו זמינות כל השבוע אז אני מזמינה אותך להצטרף אלי ולהכין איתי יחד.

 

ברגע שאנחנו

התוצאה:

אז יש לי פתרון

3 סדנאות בישול מצולמות, כל אחת מהם באורך של שעתיים וחצי, שבהן אני מבשלת במטבח שלי, ואת תבשלי יחד איתי במטבח שלך, ואראה לך צעד אחרי צעד, איך להכין בצורה קלה ופשוטה , וטעימה, כמובן, את כל הארוחות לשבוע.

איך עושים את זה?

אחרי שאת מצטרפת, את מקבלת את ההקלטה של 3 הסדנאות + רשימת הרכיבים + מתכונים, כך שתוכלי לקנות את כל הרכיבים ולהתארגן איתם מראש שיהיו לך כשתחליטי לבשל ולהכין לשבוע.

יש מגוון גדול של מתכונים ממש טעימים:

* גירסה טבעונית לכל מתכון שיש בו רכיבים מהחי.

מה מכינים במהלך הסדנאות?

1. שפע של מתכונים שונים

נכין יחד מתכונים שונים  שיהיה אפשר לשלב בניהם ולהכין מהם מגוון ארוחות שונות וממש טעימות לשבוע.

2. בר סלטים שופע

אלמד אותך איך להכין בר סלטים שיהיה זמין לכמה ימים (לפעמים אפילו שבוע שלם)

3. רטבים בריאים ומלאי ערך תזונתי

נלמד להכין רטבים בריאים ומלאי ערך תזונתי לסלטים ואלמד אתכם טריק להכנת מגוון גדול מאוד של רטבים שתוכלו להכין כל יום כל רגע.

4. Mix & Match

אראה לך איך אני אוהבת להכין מראש את הארוחות שלי כך שאני יכולה לשלב מרכיבים שונים שמוכנים מראש ולאכול כל יום משהו אחר.

5. טיפים לחסכון בזמן

אלמד אותך איך לחסוך זמן במטבח ולתקתק ארוחות מזינות וטעימות בזמן קצר

6. לחסוך בכסף

אראה לך טיפים שיעזרו לכם לחסוך כסף בקנייה חכמה.

מה אמרו על הסדנה?

בסוף הסדנה נשארתי עם מקרר (ומקפיא!) מלא באוכל טעים, בריא, מלא ירקות וחלבונים שהזין אותי ואת בני משפחתי במשך כמה ימים טובים

אני מאוד אוהבת חדשנות, טכנולוגיה וגם בישול ואוכל טעים.
לכן כשאיילת פרסמה את המיזם של סדנת בישול אינטרנטית בשידור חי מיד התלהבתי ונרשמתי.

עוד לפני הסדנה קיבלנו רשימת קניות מסודרת ואת המתכונים והכלים שצריך להכין לקראתה, הכל היה מסודר ומתוקתק כמו שאיילת יודעת...

הסדנה עצמה הייתה מעולה, הכנו תבשילים מעולים וגם כטבעונית מתחילה מצאתי את ההתאמה האידיאלית לערכים שלי. בסוף הסדנה נשארתי עם מקרר (ומקפיא!) מלא באוכל טעים, בריא, מלא ירקות וחלבונים שהזין אותי ואת בני משפחתי במשך כמה ימים טובים.

למדתי דרכים חדשות לתבל ולהכין תבשילים מוכרים ובעיקר נהניתי מהתמיכה אונליין שהייתה במשך כל הסדנה ועל המענה המיידי לכל השאלות שלי.

תודה איילת על סדנת בישול נפלאה!

עדי ליניאל, כותבת הספר ״נסיכה של אבא״ ובעלת עסק להדרכה ובניית אתרים ב wix

מעבר לסדר שהסדנה הכניסה לי, נחשפתי גם למאכלים וטעמים חדשים ולכן מיהרתי להירשם גם לסדנה השנייה.

היי איילת,

אני רוצה להודות לך על המהפך שעשית לי במטבח.

בישולים זה נושא כאוב אצלי, כל השנים אני בעיקר אוכלת בחוץ. במטבח אני מרגישה איטית, מסורבלת וחסרת יצירתיות.

והנה, אחרי שעשיתי איתך את הסדנה האינטרנטית בה בישלנו יחד אוכל לכל השבוע, "מצאתי את האור".

מאז הסדנה כל שבוע אני מתארגנת לבישול מרוכז. כבר בתחילת השבוע אני מתכננת תפריט, מוציאה את המתכונים ומכינה רשימת קניות. בשישי האחרון, מרגע היציאה לקניות ועד סיום רחיצת כל הכלים עברו 5 שעות שבסופן הייתי מלאת סיפוק לראות את המקרר מלא קופסאות (צרפתי תמונה).

אני שולחת אוכל לילדים, מזמינה את כולם לאכול אצלי ומתפעלת כל פעם שאני מחממת לי ארוחה.

מעבר לסדר שהסדנה הכניסה לי, נחשפתי גם למאכלים וטעמים חדשים ולכן מיהרתי להירשם גם לסדנה השנייה.

תודה גדולה והמון הצלחה עם היוזמה שלך, 

יעל רוחם

מפגש בישול אונליין שהיה לא פחות ממושלם

תודה רבה איילת מהממת על מפגש בישול בהנחייתך באונליין, שהיה לא פחות ממושלם.

גם נח לעשות את זה כל אחת בבית שלה, גם היתה תחושה שאת נמצאת אצלי בבית, עונה על שאלות ומנחה ומפקחת וזמינה לכל דילמה או התלבטות או קושי שעולה בתהליך, גם הספקנו  מלא מלא דברים וגם ההנחיה שלך היתה מדוייקת, מקצועית ובעיקר מאוד מאוד אכפתית.

באהבה גדולה

רוזין רוזנבלום

מה ההשקעה?

שאלות נפוצות

כמה זמן אורכת כל סדנה? יש לך 3 סדנאות, כל סדנה היא באורך של שעתיים וחצי, שבה תכיני אוכל לשבוע שלם (כמעט 10 שעות לכל הסדנאות יחד).
האם אני צריכה לדעת לבשל? לא. זה לא משנה אם את בשלנית מקצועית או שרק בתחילת הדרך. אני אראה לך שלב אחרי שלב.
האם המתכונים טבעונים? חלקם כן וחלקם לא. לאלו שאינם טבעוניים אתן תחליף ואסביר בדיוק איך להכין את הגירסה הטבעונית.
המתכונים מתאימים לילדים? זה כבר מאוד אישי. הכל עניין של טעם והרגל. יש ילדים שמלקקים את האצבעות כשאני מכינה להם את המתכונים האלו ויש כאלו שלא. השאלה היא האם את רוצה להקנות להם הרגלים חדשים ולהרגיל אותם לטעמים חדשים?

אני אשמח שתצטרפי אלי.

מלאי כאן את כל הפרטים ומיד תועברי לדף התשלום:

לכל שאלה ניתן ליצור איתנו קשר בטלפון 1-700-55-01-55 או במייל info@ayeletrosenfeld.co.il

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.