.

כמעט שם! אנא מלא את הטופס לגישה מידית!

מלא את הטופס ותוכל להתחיל מיד!

 לעשות את כל ההכנות מראש, להקפיא,
וביום הבישול רק להפשיר ולבשל

הי אשה יפה,

כאשת קריירה עסוקה, בעלת עסק ומשפחה,

תמיד חיפשתי דרכים איך אני יכולה לקצר את הזמן שאני עומדת במטבח,
אבל בכל זאת להגיש למשפחה שלי ולי אוכל בריא וטעים.

הכי טעים זה אוכל שמבשלים במקום,
אבל מה לעשות שאין לנו זמן להכין כל יום משהו אחר?

אז מצאתי את השיטה!

אני משתמשת במקפיא כמו במזווה.

אני עומדת פעם אחת במטבח,
עושה את כל ההכנות מראש, מקפיאה,
ואז ביום שאנחנו רוצים לאכול,
אני רק מפשירה ומחממת או מבשלת בישול קצר לפי הצורך.

כך יש לנו אוכל טרי, טעים ובריא כל החודש.

 

מזמינה אותך להצטרף אלי ונמלא את המקפיא יחד

5 ימים, ב- 15-30 דקות מטבח ביום.
 

הפעילות מיועדת לכל אישה שרוצה לשדרג את התפריט שלה ושל המשפחה שלה,
להכניס הרבה יותר אוכל בריא ונכון ליומיום,
אבל בלי לעמוד הרבה זמן במטבח.

אני אראה לך איך.
ממש צעד אחרי צעד.

כל יום נבנה שלב נוסף. נכין עוד משהו לתפריט היומי. 

אני אראה לך איך אני משתמשת במקפיא.

אני אלמד אותך שיטה שבה אני עושה הכנות פשוטות לארוחות החודשיות, מקפיאה, וביום שבו אנחנו אוכלים אני רק מוציאה מהמקפיא, מחממת/מבשלת מעט וזהו.

אני אראה לך איך אני שומרת על טריות במקפיא. ז״א השיטה שלי (דרך טופס מיוחד שמודבק על המקפיא) לוודא שאין במקפיא מאכלים שנשכחו שם ונשארו שנים.

וכמובן נבשל יחד ונקפיא את הארוחות לכל החודש.

בסוף הפעילות יהיה לך מקפיא ומקרר מלאים בארוחות טעימות למהלך החודש.

 ״התכנית הזו היא אליפות!״ 
שירי דולב (משתתפת מחזור 2 של ״למלא את המקרר״) 

מתי זה קורה?

ברגע שאת נרשמת את מקבלת את הסרטונים למייל שלך, במשך 5 ימים,
ומיד תוכלי להתחיל להכין.

מה העלות?

ההשקעה הינה 127 ש״ח בלבד. זה הכל.

תגובות של המשתתפות:

בסוף הסדנה נשארתי עם מקרר (ומקפיא!) מלא באוכל טעים, בריא, מלא ירקות וחלבונים שהזין אותי ואת בני משפחתי במשך כמה ימים טובים

אני מאוד אוהבת חדשנות, טכנולוגיה וגם בישול ואוכל טעים.
לכן כשאיילת פרסמה את המיזם של סדנת בישול אינטרנטית בשידור חי מיד התלהבתי ונרשמתי.

עוד לפני הסדנה קיבלנו רשימת קניות מסודרת ואת המתכונים והכלים שצריך להכין לקראתה, הכל היה מסודר ומתוקתק כמו שאיילת יודעת...

הסדנה עצמה הייתה מעולה, הכנו תבשילים מעולים וגם כטבעונית מתחילה מצאתי את ההתאמה האידיאלית לערכים שלי. בסוף הסדנה נשארתי עם מקרר (ומקפיא!) מלא באוכל טעים, בריא, מלא ירקות וחלבונים שהזין אותי ואת בני משפחתי במשך כמה ימים טובים.

למדתי דרכים חדשות לתבל ולהכין תבשילים מוכרים ובעיקר נהניתי מהתמיכה אונליין שהייתה במשך כל הסדנה ועל המענה המיידי לכל השאלות שלי.

תודה איילת על סדנת בישול נפלאה!

עדי ליניאל, כותבת הספר ״נסיכה של אבא״ ובעלת עסק להדרכה ובניית אתרים ב wix

שאלות נפוצות

מתי שעות הפעילות? אני עמוסה או גרה בחו״ל. האם אוכל להשתתף? אין שום בעייה. כי כל החומרים ישלחו אלייך במייל, ואת יכולה להכנס בזמנך החופשי. כך שאין בעיה עם הפרשי שעות או ימים עמוסים.
האם אני צריכה לדעת לבשל? לא. זה לא משנה אם את בשלנית מקצועית או שרק בתחילת הדרך. אני אראה לך שלב אחרי שלב.
האם המתכונים טבעונים? מתוך 9 מתכונים 3 מהם אינם טבעונים. 

אני אשמח שתצטרפי אלי.

מלאי את הפרטים ואני אודיע לך 
ברגע שיפתח המחזור הבא, ויהיה ניתן לרכוש את התכנית.

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.