.

איך למלא את ארונות המטבח,
המקרר והמקפיא
כדי להכין מהר ובקלות
אוכל בריא שממלא אותך באנרגיה?

הדרכות וידאו מפורטות ומקיפות מהמטבח שלי

״יש לי יותר הבנה על השפעת התזונה על הבריאות ועל התחליפים השונים,
ואני כבר עושה את הצעד הבא לקראת חיים יותר בריאים.
״

איילת יקרה!

אני מאוד שמחה שרכשתי את הקורס סודות מהמזווה.

יש דברים שידעתי, ויש דברים שלא ידעתי.
לאחר שהקשבתי לקורס,
יש לי יותר הבנה על השפעת התזונה על הבריאות ועל התחליפים השונים,
ואני כבר עושה את הצעד הבא לקראת חיים יותר בריאים.

זה נראה לי יותר אפשרי ונינוח מבעבר.

תודה על כל ההסברים הפשוטים, הטיפים המעולים והבונוסים הנפלאים.

מכל הלב
איריס רבינוביץ

מה מחכה לך בקורס ״סודות מהמזווה״?

הדרכה 1 - קטניות - גלולת הקסם לאנרגיה, בריאות ולמשקל מאוזן

  • אילו סוגי קטניות יש?
  • מה הן נותנות לגוף?
  • איך להכניס אותם לתפריט היומי?
  • איך לבשל אותם?
  • מה הערך התזונתי שלה?

הדרכה 2 - דגנים מלאים - פצצות אנרגייה

  • אילו סוגים יש מלבד אורז וקמח?
  • איך לבשל אותם?
  • מה הערך התזונתי שלהם?

הדרכה 3 - שמנים ושומנים - הטוב, הרע והמכוער

  • מהם השמנים הטובים לנו?
  • מהם המזיקים?
  • איך לבחור את השמן הנכון?
  • כמה לצרוך ואילו סוגים?
  • מה זה אומר שמנים רוויים? לא רוויים? אומגה 3?
  • איפה יש כל דבר?

הדרכה 4 - אגוזים וזרעים - דברים טובים באים באריזות קטנות

  • איזה סוגים יש?
  • מהם האגוזים ומהם הזרעים?
  • איך לאחסן אותם?
  • מה לעשות מהם?
  • כמה מותר לאכול?

הדרכה 5 - תבלינים - טעם החיים

  • שפע התבלינים שיש בשוק ואיך להשתמש בתבלינים כדי להעשיר את הטעם?
  • תכונות הריפוי שלהם?
  • רעיונות לתבלינים לא שגרתיים ואיך להכין תערובות יחודיות?

הדרכה 6 - סוכרים - מתוק לי מתוק לי...

  • האם סוכר בריא ומהו?
  • מהם סוגי הממתיקים הנכונים?
  • מה לא נכון?
  • איך להשתמש בכל אחד מהם?

הדרכה 7 - המדריך לסויה - מליארד סינים לא טועים

  • אילו ממוצרי הסויה הם באמת בריאים?
  • איך להשתמש ולבשל אותם?

הדרכה 8 - תחליפי חלב ורטבים - האם לבכות על חלב שנשפך?

  • אילו תחליפי חלב באמת מומלצים ובריאים?
  • איך להשתמש בהם?
  • איזה רטבים נותנים המון טעם?

הדרכה 9 - מקרר, מקפיא וארונות - סיור מודרך במטבח שלי

  • איך אני מארגנת הכל במטבח?
  • המון טיפים שיעזרו לכם להכניס אוכל בריא במהלך היום יום

הדרכה 10 - שדרוג מאכלים אהובים - איך להפוך את המאכלים שאתם מכירים ואוהבים לבריאים הרבה יותר?

  • איך לשדג את המאכלים שאתם אוכלים כל הזמן ולהכין אותם כך שיכילו הרבה יותר ערך תזונתי?
  • הכללים לשדרוג כל מאכל, ומרכיבים ייחודיים שפשוט מקפיצים את הערך התזונתי של כל מאכל
למי הקורס מתאים?

אין לך זמן לעמוד במטבח, ואת רוצה אוכל בריא ומהר

את לא בטוחה עם איזה רכיבים להכין ומה בדיוק לבשל

רוצה לגוון ולהכין מאכלים חדשים עם שפע של רכיבים חדשים

את קונה כל פעם מחדש רכיבים בריאים, אבל לא יודעת מה לעשות עם זה ובסוף נאלצת לזרוק

איך מתנהלת התכנית?

״נכנסתי למטבח והתחלתי לבשל מעדנים בריאים
כולי נרגשת :)״

הי איילת

רוצה להודות לך על תוכן כל כך איכותי.

את ממש עושה חשק ותשוקה לאכול בריא
נכנסתי למטבח והתחלתי לבשל מעדנים בריאים
כולי נרגשת :)

תודה!
עדי ליניאל

 

 מה העלות?

ההשקעה היא 177 ש״ח 5x  בלבד (סה״כ 888 ש״ח)

 

 

ד״ר איילת רוזנפלד

בעלים ומנכ"ל "משפחה בריאה" ו- "אישה יפה – נשים מנהיגות עסק"
ומחברת הספר "מתחילים לאכול נכון".

מומחית בתזונה טבעית, בעלת תואר שלישי, Ph.D, בכימיה אורגנית מטעם האוניברסיטה העברית,
ונטורופתית ומובילה לחיים מלאי אנרגייה ובריאים.

איילת מאמינה בגישה של ״קודם כל הגוף, אח״כ העסק״
ולכן היום איילת עוזרת לנשים בעלות עסק / קריירה לחזק את עצמן כדי להצליח בעסק.

איילת עוזרת להן למלא את הסוללה שלהן ונותנת להן כלים, ידע, הכוונה ומוטיבציה
לטפל בעצמן פיזית, מנטלית, רגשית ורוחנית
כדי להתמלא באנרגיה בדרך שלהן להצלחה העסקית.

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.